Hoppa till sidans innehåll

GDPR - Dataskyddsförordningen


Norrtälje Segelsällskaps hantering av personuppgifter enligt GDPR – Dataskyddsförordningen.

 

I sammanfattning:

   Föreningens ansvar för och ändamål med medlemsregistret
Norrtälje Segelsällskap behandlar medlemmarnas personuppgifter digitalt för att kunna administrera verksamheten. Styrelsen är ansvarig för uppgifter, som vi som förening hanterar och att det sker i enlighet med dataskyddsförordningen.

  Personuppgifter
Registrerade personuppgifter omfattar medlemmarnas namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress samt uppgifter om båtinnehav.
Personuppgifterna uppdateras kontinuerligt tills medlemsskapet avslutas.

Norrtälje Segelsällskap är medlem i Svenska Båtunionen och lämnar nödvändiga uppgifter till dem.

En gång per år distribueras medlemmarnas kontaktuppgifter till alla medlemmar via föreningens tryckta medlemsmatrikel, varvid tryckeriet/distributören får tillgång till nödvändiga uppgifter.

Uppgifter om medlemmar lämnas inte ut till obehörig i övrigt.

På hemsidan och i matrikeln publiceras kontaktuppgifter till styrelse, revisorer och valberedning.

  Medlemmarna har rätt:
att få tillgång till sina uppgifter, rätta felaktiga uppgifter eller få vissa delar raderade om det inte behövs för medlemskapet. Rättelse sker via sällskapets kansli.

att klaga hos Datainspektionen, om föreningens behandling av personuppgifterna strider mot dataskyddsförordningen.

 

 

Uppdaterad: 09 MAR 2020 11:54 Skribent: Witold Witek
Epost: This is a mailto link

___________________

    NSS på Facebook
___________________

 

   NSS 100 år   
 _____________________________

Vinterplats för din båt
Norrtälje SS har några vinterplatser kvar i Karlsro. Pelarkranen lyfter max 10 ton. Spolplattor med högtryck. El och vatten finns vid båtarna.

Mer information

_____________________________

Länkarna nedan går till externa sidor
______________________________

Hjärt-lungräddning

imagecbmv.png
______________________________

     Vi finns i Norrtälje

______________________________

blobid0.png

Avlopp

blobid1.png

____________________________

 Räknaren nollställd 2021-02-08

 besöksräknare  

Postadress:
Norrtälje SS - Segling
Villagatan 2B
76140 Norrtälje

Besöksadress:
Villagatan 2B
76140 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 017615226
E-post: kansli@norrtaljess.s...

Se all info