Hoppa till sidans innehåll

På Läns 20200813

14 AUG 2020 15:02
Lite om sommarens händelser. Bla Ungdomsverksamheten, Jubileét och dieselutsläpp.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2020 15:02

Hej alla medlemmar i NSS

Sommaren har så här långt avlöpt väl i klubben. Vi har tillexempel haft 66 barn och ungdomar som gått våra seglarkurser och jag vill rikta ett stort tack till alla våra ledare som i år igen har gjort ett fantastiskt fint jobb.

Vi har också fått många nya medlemmar som jag hoppas att vi alla tar hand om så att de känner sig välkomna.

Flaten har som vanligt varit mycket välbesökt av både medlemmar och gäster. Vi har lagt in ett extra arbetspass där ute den 5/9 för att röja sly, måla, m.m. Anmäl dig gärna om du inte har haft möjlighet att fullfölja arbetsplikten ännu.

Vi har haft ett par incidenter med dieselutsläpp i klubbhamnen som fått till följd att både räddningstjänsten och att kommunens säkerhetsansvariga varit på plats för att inspektera eventuella skador. En uppmaning till alla båtägare att kolla sina tankar så att de inte läcker. Styrelsen diskuterar även att införa ett förbud mot tankning från dunk till båtens tank i hamnen. Återkommer med mer information kring detta

Vi befinner oss i augusti och vi skulle ha firat vårt 100-årsjubiléeum den 22:a. På grund av rådande omständigheter med coronapandemin så blir det tyvärr omöjligt att genomföra. Vi siktar i stället in oss på att fira vårt 101-årsjubiléeum som är tänkt att gå av stapeln den 5:e juni 2021. Dock så kommer vår jubileumsbok att finnas färdigtryckt den 20/8. Alla medlemmar/huvudmedlemmar i NSS kommer att få ett ex av boken. Vi återkommer med mer information om hur boken ska delas ut.

Styrelsen har under hela pandemiperioden haft alla styrelsemöten digitalt. Vi kommer dock att försöka ha några möten fysiskt i klubbhuset med stora avstånd mellan deltagarna plus att de som så önskar kan delta digitalt i stället.

Med tillönskan om en fortsatt skön sommar. Håll er friska och fortsätt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

/Ulf Grape, ordförande.

 

 

 

Skribent: Witold Witek
Epost: This is a mailto link

___________________

    NSS på Facebook
___________________

 

    NSS 100 år   

      Firas med:

   Klubbmästerskap

     Jubileumsbok

 ____________________________

Vinterplats för din båt
Norrtälje SS har några vinterplatser kvar i Karlsro. Pelarkranen lyfter uppemot 12 ton. Spolplattor med högtryck. El och vatten finns vid båtarna.

Mer information

____________________________

Länkarna nedan går till externa sidor

____________________________

 Räknaren nollställd 2019-02-26

 besöksräknare  

Postadress:
Norrtälje SS - Segling
Box 133
76122 Norrtälje

Besöksadress:
Villagatan 2B
76140 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 017615226
E-post: This is a mailto link

Se all info