Hoppa till sidans innehåll

Läger 2018


  

Välkomna till NSS Ungdomssektions seglarläger!

När: vecka 32, 6 augusti - 10 augusti 2018
Var: På vår klubbö Flaten
Hur bor vi: I klubbhuset (sovsäck och luftmadrass)

Ålder: 8-14 år

Pris: 2100kr

Förutom att segla kommer vi att bada, lära oss om sjövett, ha femkamp och mycket mer! För att få delta på lägret behöver du kunna simma 200 meter och vilja lära dig segla! 


Anmälan: Klicka på "anmälan" nedan och fylla i formuläret. Vi kommer närmare lägret att skicka ut en packlista och lite mer praktisk information om veckan. 

Betalning: Du betalar genom att sätta in beloppet på bg:613-6899, märk betalningen med "läger och seglarens namn"

Hämtning/lämning sker på Gräddö måndag morgon kl. 0900 samt fredag eftermiddag kl 1700. Vill man lämna och hämta direkt på Flaten går det också bra. Vid frågor kring detta kontakta Johan. 

Föräldrar 

Lägret genomförs helt ideellt och bygger på att vi är flera som hjälps åt. Det är därför viktigt att du som förälder eller annan anhörig fyller i om du kan vara där en eller flera dagar. Vi bjuder på frukost, lunch, middag och kaffe. Sovplatser finns i viss mån. Det man som förälder behöver göra är att hjälpa seglarna ut på vattnet och ta emot dem när de kommer in till land igen, plåstra om eventuella sår, hitta en borttappad flytväst och påminna om att dricka mycket vatten. Med andra ord en härlig vecka! Har du inte möjlighet att vara ute på ön kan du hjälpa till genom att exmpelvis hämta mat och köra ut till Gräddö. Fyller du i att du kan delta under veckan kommer Johan att kontakta dig för mer detaljer. 

 

Fotografering

Vi kommer under veckan att fota seglarna ute på vattnet och aktiviteter på land. Bilderna laddar vi upp på en googledrive med lösenord så alla deltagare kan ta del av bilderna efter lägret. Detta kommer vi skicka ut så ni kan godkänna skriftligt, vill ni inte att er seglare ska vara med på bild godkänner ni helt enkelt inte detta, skriv ändå på lappen och skicka med.

Anmälan 

 

Vid frågor kontakta Johan Gahnström.

This is a mailto link

 070-377 00 63 

Uppdaterad: 04 JUL 2018 09:19 Skribent: Linnea Ahlqvist
Epost: This is a mailto link

 

________________________

Vinterplats för din båt

NSS erbjuder vinterplats för segel- och motorbåtar. Pelarkranen lyfter 12 ton till din vagn. Klubbens vagn klarar c:a 13 m x 3,7 m, 7 ton. Området har tillgång till traktorer och spolplattor med högtryck. El och vatten finns vid båtarna.

Kontakta This is a mailto link för mer information

 ________________________

svenskasjo_190x158

 Räknaren nollställd 2018-02-08

 besöksräknare  

Postadress:
Norrtälje SS - Segling
Box 133
76122 Norrtälje

Besöksadress:
Villagatan 2B
76140 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0176-15226
E-post: This is a mailto link

Se all info